Categorie: Wonen

Over de make-over van mijn keuken heb ik het al eens gehad. Het is inmiddels al meer dan tien jaar geleden. We weten allemaal dat de keuken het hart van het huis is. Tenminste, bij de meesten van ons. En omdat we er allemaal zoveel tijd doorbrengen is het fijn als het allemaal functioneert, maar natuurlijk wil het oog ook wat. Als jij je dagelijks ergert aan je keuken heeft zelfs het eten eronder te lijden.

Read More »

Ik kan me nog herinneren dat mijn grootouders en ouders rond deze tijd, of misschien al wat eerder (na het ontvangen van de kinderbijslag misschien) begonnen met het opknappen van de woonkamer. Plafonds moesten worden gewit, muren werden behangen met een fris printje (meestal een bloemetje), meubels werden in de olie gezet en opgepoetst, en de gordijnen naar de stomerij gebracht. Alles werd in gereedheid gebracht voor de kerst en moest blinken wanneer de familie overkwam,

Read More »

Er zijn een paar dingen dat een nieuw huis altijd moet hebben voor mij. Eén daarvan is een schoorsteenmantel, of iets wat daarop lijkt. Dit huis hád er een, maar we hebben het afgebroken wegens de enorme ruimte die het innam. Ik heb een nieuwe nep-mantel op een andere plaats gemaakt. Hoewel het ‘t net niet helemaal is, kan ik ermee doen waar het voor bedoeld is: Decoreren!

Het is de eye-catcher als je binnenkomt bij ons,

Read More »