De winnaars van de digitale huishoudagenda zijn bekend!

De winnaars van de digitale huishoudagenda zijn bekend!

De winnaars van de digitale huishoudagenda zijn bekend!

Ik trakteerde op mijn 49e verjaardag en verlootte drie keer een digitale huishoudagenda. Sjonge, jonge wat een reacties heb ik daarop ontvangen. Ik had niet durven denken dat mijn digitale huishoudagenda zo populair zou zijn. De hele afgelopen week regende het reacties, niet alleen op de website en via Facebook, maar ook privé en via mail heb ik tientallen reacties mogen ontvangen. Dankjewel allemaal voor jullie lieve felicitaties, reacties en welgemeende interesse!

Maar nu komt het; er moeten drie winnaars uit de bus komen. Het was een ge-doe, een ge-zoek, een ge-schrijf en een ge-controleer, maar ik ben er uit! Ik heb drie winnaressen (verklap ik alvast)!

 

Ik ben jarig en ik trakteer!

Maar allereerst nog iets anders

Mocht je nu niet tot de gelukkigen behoren, dan niet getreurd. Gezien de overweldigende belangstelling voor mijn digitale huishoudagenda wil ik de ‘verliezers’ toch nog een kleine troostprijs geven. Daarom heb ik tijdelijk de prijs van de agenda verlaagd.

Deze hele maand (juni 2017) kun je door middel van onderstaande kortingscode de digitale huishoudagenda aanschaffen voor € 7,50.

Je kunt hem hier bestellen en in de winkelwagen de volgende code toevoegen en de korting wordt automatisch verrekend:   DHHA750

 

De winnaars van de digitale huishoudagenda zijn bekend!

En dan nu de winnaars!

Ik zal jullie niet langer in spanning houden. TROMGEROFFEL!

De gelukkige winnaressen van de drie digitale huishoudagenda’s zijn

 

Marianne Suikerbuik

Margot v/d Schilden

Tiny Struyven

Van Harte Gefeliciteerd!

Willen jullie mij mailen om de prijs in ontvangst te nemen?
info@waarismam.nl

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

1 reactie

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?