winactie | Mamablogger Dag 2016

Het is zover! De winnaar van ‘Mijn eerste Knutselboek’ is bekend!

Het is zover! De winnaar van ‘Mijn eerste Knutselboek’ is bekend!

Het was gezellig, druk en een laaiend succes; De Mamablogger Dag 2016!

Heel fijn om al die enthousiaste en motiverende reacties te lezen en heel veel nieuwe lezers te ontmoeten. Hierbij wil ik ook alle nieuwe volgers van harte welkom heten. Prachtig om jullie erbij te hebben!

Gisteren was de laatste dag om kans te maken op ‘Mijn eerste Knutselboek’ en vandaag maken we de winnaar bekend. Meer dan 50 deelnemers willen allemaal graag het knutselboek winnen, maar ik heb er uiteraard maar eentje. En ik moet er bij zeggen, en dat klinkt weer zo vervelend cliché, maar het was ontzettend moeilijk. Ik gun het natuurlijk iedereen, maar uiteindelijk is er een winnaar (winnares!) bekend.

 

winactie | Mamablogger Dag 2016

Tromgerrrroffel….

Dit prachtige boek met meer dan 100 knutselideeën voor jonge kinderen gaat naar…

Linda Raaijmakers

“Graag voor onze tweeling Lucas & Eva ? Zij zijn dol op knutselen net als mama ? “

Ik hoop dat jij, Lucas en Eva er heel veel gezellige knutseluren mee doorbrengen.

Van harte gefeliciteerd!

Wil je binnen 14 dagen je adresgegevens aan mij doorgeven via mail info@waarismam.nl of via de contact pagina en dan stuur ik het knutselboek zo snel mogelijk naar je toe. Ik wens jou, Lucas en Eva er heel veel plezier mee.

Niet getreurd als je het knutselboek niet hebt gewonnen

Voor degene die het knutselboek dit keer niet hebben gewonnen; Vanaf volgende week is er een nieuwe winactie met weer een hele mooie prijs. En als je deze niet wilt missen abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg mij via Facebook.

Tot snel!

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?