Win nu een compleet pakket | Succesvol opruimen en schoonmaken

Win nu een compleet pakket | Succesvol opruimen en schoonmaken GESLOTEN

Win nu een compleet pakket | Succesvol opruimen en schoonmaken GESLOTEN

Dat opruimen is een hele hype aan het worden; iedereen wil tegenwoordig opruimen, ontspullen noemen we dat met een mooi woord.

“Maar opruimen kan toch iedereen?”

Natuurlijk! Het is niet moeilijk om een serie mooie opbergdozen te kopen en je rommel daarin te doen, in een hoek zetten en niet meer naar omkijken. Opgeruimd! Toch?

Maar is dat wat je wil?

Opruimen betekent meer dan dat. Je wilt overzicht, orde, dingen en spullen terug kunnen vinden. Ordenen heet dat. En dat is wat we in de cursus ‘Orde in de Chaos’ gaan doen.

Er is een hele bekende spreuk die zegt dat een chaos in je huis ook chaos in je hoofd geeft. Dat is absoluut waar! Als je weet waar alles ligt, als je weet dat alles wat je nodig hebt in huis is, als je weet dat de rekeningen op tijd zijn betaald en als je weet dat onverwachte visite welkom is. Dan leef je zonder stress en met heel veel tijd over.

Lees ook: Rommel! Ben jij het ook zo zat? Wil je ook orde in de chaos?

Tijdens de cursus wil ik je leren effectief te organiseren, ordenen en opruimen. En dit gaat verder dan alleen de badkamer of de woonkamer. Hoewel dit wel een onderdeel is, is het veel belangrijker om te weten hoe. Dus wat de feiten zijn en hoe je de technieken aanleert.

Tijdens de eerste twee weken kom je nog niet aan opruimen toe omdat je eerst moet weten hoe! Daarna gaan we langzamerhand aan de slag. Ik geef je tips, tools en opdrachten (huiswerk). De cursus duurt 50 dagen waarin je elke dag een mail ontvangt met daarin de instructies. Aan het eind van deze 50 dagen is zowel je huishouden, je administratie, als je hoofd geordend en kun je verder.

Normaal gesproken kost een dergelijke cursus al gauw meer dan 100 euro.
Maar ik bied de cursus aan voor 1 euro per dag!

De cursus gaat voor het eerst van start op maandag 15 mei 2017.

Maar ik geef er ook eentje weg!

Helemaal gratis en voor niets!

En doe daar nog een bonus bij!

Nadat je huis en je hoofd helemaal opgeruimd zijn na afloop van de 50 dagen cursus, is het fijn om in je eigen tempo en aangepast op jouw levensstijl, het huishouden bij te houden. Daarom geef ik, als extra bonus bij deze winactie, een Huishoudschema op maat cadeau!

 

Win nu een compleet pakket | Succesvol opruimen en schoonmaken

Wat kun je winnen?

De cursus ‘Orde in de Chaos’ t.w.v. € 50,00 plus het ‘Huishoudschema op Maat’ t.w.v. € 39,95

Een compleet pakket met een totale waarde van € 89,95!

Hoe kun jij dit winnen?

Als jij dit complete pakket t.w.v. € 89,95 wilt winnen moet je het volgende doen:

 • Schrijf in een reactie onder dit bericht dat je meedoet en vul je e-mailadres in zodat ik contact met je op kan nemen wanneer je hebt gewonnen. Je e-mailadres verschijnt niet op de website.

Meer kans om te winnen?

Om je winkans te vergroten deel je dit bericht op social media, hoe vaker je deelt, des te meer kans je maakt.
Een voorbeeld: Je reageert onder dit artikel en deelt via de knoppen (waarboven staat ‘Interessant? Deel dit bericht dan met je vrienden’, direct onder mijn foto) dit artikel op Facebook dan verschijnt je naam twee maal in de trekking. Of:
Je reageert onder dit artikel en deelt het bericht (via de knoppen uiteraard) op Facebook, Twitter en Pinterest en je naam verschijnt 4 keer in de trekking!

Maar wat je ALTIJD moet doen als je meer kans wilt maken

 • Mij mailen en melden op welke kanalen je dit artikel hebt gedeeld! Mail naar info@waarismam.nl

Je kunt delen via

 • Facebook
 • Facebookgroepen
 • Twitter
 • Pinterest (neem daarvoor bovenstaande afbeelding, er verschijnt dan al een ‘Pin it’ button)
 • Tumblr
 • Google+
 • Linkedin
 • Je eigen blog of website
Je kunt deelnemen tot en met vrijdag 12 mei a.s. aan deze winactie. 

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS BEKEND!

Op zaterdag 13 mei maak ik de winnaar bekend via Facebook. Om dit bericht niet te missen is het handig wanneer je me volgt door de Facebookpagina van Waar is Mam te liken.

Veel succes!

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

23 reacties

 1. Wauw dat is nu eens iet sop mijn maat. Opruimen en schoonmaken, ik ben er verschrikkelijk in. Maat eigenlijk zou ik er wel echt mee aan de slag moeten. Misschien dat dit me wel dat laatste duwtje en motivatie kan geven.

 2. Dit lijkt me echt heel handig, dus ik doe graag mee. En gedeeld via facebook en pinterest

 3. Wauw dat zou echt een hele handige hulp zijn dus waag ik graag mijn kans en ga natuurlijk ga ik zoals iedereen die mee doet heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen ? fijne dag nog liefs wanda

 4. Ja wauw! Ik doe mee ?
  Gedeeld op pinterest instagram facebook en via WhatsApp

 5. Ik wil het…..Ik wil het….Ik wil het echt héél héél héél graag winnen!! Ik volg je al tijden en heb al heel veel van je geleerd, maar dit zou het kersje op de spreekwoordelijke taart zijn!
  Heb veelvuldig gedeeld ??

 6. Hihi deze cursus is vast speciaal voor mij gemaakt.. Ik zeg altijd tegen de visite ‘let niet op de troep’. Het is bij ons één grote chaos. We zijn bijna een kaar geleden verhuisd en nog zwerven er verhuisdozen rond. De één nog vol en de ander heeft nog een bodempje ‘weet niet waar het thuis hoort’… En nu al weekenden aan het opruimen en moet minstens één volle vuilniszak hebben voordat ik mag stoppen.

 7. Dit zou ik heel graag willen winnen Helga. Iedere dag een mail moet lukken op mijn smartphone. De grote schonmaak actie is niet gelukt, want toen raakte mijn smartphone helemaal in de war. En moest ik alles wissen, ik kon ook heel veel niet openen. Maar opruimen wil ik ook ontzettend graag.

 8. Ik wil graag gaan meedoen aan je eerste cursus. Heb al veel van je lijstjes bewaard maar val toch steeds weer terug in oude patronen van bewaren. (Al gaat het wel beter als paar jaar geleden) Mijn grootste struikelblok is weg doen van dingen die ik niet nodig heb op dit moment maar misschien ooit……?. Ik heb je bericht gedeeld op whatsapp, Oogleden Pinterest. Whatsapp heb ik onlangs verwijderd omdat ik daar te veel tijd aan bestede en helaas niet bij machte was om dit terug te schroeven naar acceptabele tijd.

 9. Wat zou ik dit graag willen winnen. Ons huis is echt op dit moment niet op orde. Doordat ik geen regelmaat en systeem heb in mijn huishouden en ik de laatste tijd erg druk was met ons kinderen is het nu helemaal niet meer zoals ik graag zou zien. Wat een onrust geeft dat in mijn hoofd en nog meer in het hoofd van onze oudste twee kindjes met autisme. Ik kan deze cursus echt goed gebruiken, denk ik. Gewoon om te leren hoe ik het onder controle krijg en ons thuis weer fijner voelt.

 10. Ohhh… dit zou ik mijzelf echt cadeau moeten geven! We zijn het huis aan het ‘uitmesten’ en dat is toch nog best lastig…

 11. Ik ben lichtelijk allergisch voor een rommelig en vies huis. En aangezien het altijd veel tijd kost en dus ook veel stress, kan ik wel wat hulp gebruiken. Zal vast niet de enige zijn.

 12. Wat een fijn cadeau! Ik red het dus niet het huishouden groeiy me naast alle andere verplichtingen echt boven het hoofd. Net als ik denk dat ik een beejte bij ben, sta ik weer 10 stappen terug… maak graag kans

 13. Hallo Helga,

  Ik heb afgelopen donderdag net de cursus orde in de chaos bestelt. Maar toch wil ik heel graag meedoen met deze winactie. Misschien kan ik mijn geld dan terug verdienen. Ik heb een gezin met 5 personen. Die heel wat rommel maken. Dus kan wel wat adviezen gebruiken.
  Ik heb het gedeeld met facebook, whatsapp, google+ , pinterest en twitter

 14. Ik doe mee!!! Ik heb een gezin, 24-32 uur werk/week en een blog. Mijn huishouden staat op een lager pitje en ik kan wel wat orde in de chaos gebruiken!

 15. Jaaaaa, graaaaaag! Wij gaan aan het eind van deze maand verhuizen en ik hoop op een opgeruimd en geordend huis en hoofd … deze prijs zou dus echt van pas komen!

 16. Heel graag wil ik winnen. Maar vooral een opgeruimd huis en dus een opgeruimd hoofd. Nu vaak het gevoel dat ik nergens aan toe kom… En dat alles maar blijft liggen. Dus dit zou me heel erg helpen om dat voor elkaar te krijgen.

 17. Hoi Helga
  Misschien een beetje cliche , maar je bent echt mijn redder in nood !!!
  Ben nu 1 week bezig met jouw schema , en er is al zo veel verranderd hier ,niet normaal.
  Begin nu ook meer zin te krijgen in andere dingen ,koken , knutselen , lezen.
  Had daar voor heen geen tijd voor omdat ik geen structuur had , kon ook niet plannen en dag overal als een berg tegen op .
  Nu flik ik het gewoon ff in een uur .
  Ik ben super blij , en zou het mega vinden om te winnen uiteraard
  Maar eigenlijk heb ik al gewonnen met mijn nette huis , super bedankt daarvoor !!!!
  Groetjes Angelique

 18. Hoi hoi Helga ,

  Wat een super actie ,
  Ik doe graag mee ,
  Ik heb zoveel aan je tips .
  Gr roberta

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?