Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

Het lijkt hier wel Hotel Mama! – Winactie GESLOTEN

Het lijkt hier wel Hotel Mama! – Winactie GESLOTEN

Mijn kinderen ‘wonen’ boven. Op hun kamer staat een bed, een computer of laptop en een televisie inclusief Netflix, Chromecast en gratis Wifi. Mijn ‘gasten’ komen beneden voor wat eten en drinken, om te ‘loungen’ op de bank en de vuile was te brengen (verplicht). Een gesprek gaat op afspraak dat aangevraagd moet worden via whatsapp en waarin je niet teveel vragen mag stellen.

 

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

Waar lijkt dit op?

Juist ja! Hotel Mama is 24/7 open, je kunt er onbeperkt eten en drinken en je was en strijk worden gratis gedaan. De taxi rijdt wanneer jij dat wil en dat ‘all inclusive’ tegen het gereduceerde tarief van 0 euro!

Hotel Mama is een uitdrukking die aangeeft dat jongeren steeds langer bij hun ouders blijven wonen, sommige zelfs tot na hun dertigste. De voornaamste reden hiervoor heeft met de financiën te maken. Je kost en inwoning is gratis en je hebt geen omkijken naar huishoudelijke karweitjes want die blijft je moeder voor je doen. Daarbij komt dat ouders hun kinderen op die leeftijd hun gang laten gaan en de jongeren daardoor niet verlangen naar een eigen stek en privacy.

In Scandinavië en Engeland is het zelfs al tot scheidingsprocedures gekomen omdat volwassen kinderen niet vrijwillig het ouderlijk huis verlaten.

Bron: Wikipedia

 

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

 

In het kader van bovenstaande feiten vond ik deze mooie sticker wel toepasselijk. Mijn nakomelingen waren minder enthousiast en reageerden met een simpele “waarom?”. Ik heb verzuimd daar antwoord op geven omdat me dit totaal overbodig leek.

De sticker is afkomstig van Tenstickers.nl en is heel erg makkelijk aan te brengen. Het heeft ongeveer een kwartiertje geduurd en je kunt het gemakkelijk in je eentje doen. Je hebt wel een hard, vlak voorwerp nodig om de sticker goed tegen de muur te plakken. Dit ging heel gemakkelijk met de bankpas.

 

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

 

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

 

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

 

Hoe vind je het?

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

Leuk?

Ik ga er eentje weggeven!

Ik ga een van mijn lezers ook blij maken met deze zelfde sticker, maar dan met zwarte tekst.

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

Wat je moet doen om de Hotel Mama muursticker te winnen

Eén vraag beantwoorden, heel simpel.
Aan de hand van de antwoorden op de vraag selecteer ik de winnaar van deze mooie muursticker. De vraag gaat over Waar is Mam!? en het antwoord is op de website te vinden. Als trouwe lezer weet jij dit misschien zonder te hoeven zoeken, anderen zullen iets meer hun best moeten doen. Maar uiteraard mag iedereen meedoen!

Om je de tijd te geven het goede antwoord te vinden loopt deze winactie tot 31 december a.s.

De vraag

Hoe heet de December serie die je zorgeloos naar de Feestdagen brengt?

MAIL je antwoord naar: info@waarismam.nl en zet onder dit bericht dat je meedoet en me hebt gemaild. Vermeld NIET het antwoord hieronder.

Hint

Op Oudjaarsdag om 20.00 uur maak ik de winnaar bekend.

 

De winnares is bekend!

Van harte gefeliciteerd, Anja Kreeft.

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

5 reacties

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?