Categorie: Winactie

Mijn kinderen ‘wonen’ boven. Op hun kamer staat een bed, een computer of laptop en een televisie inclusief Netflix, Chromecast en gratis Wifi. Mijn ‘gasten’ komen beneden voor wat eten en drinken, om te ‘loungen’ op de bank en de vuile was te brengen (verplicht). Een gesprek gaat op afspraak dat aangevraagd moet worden via whatsapp en waarin je niet teveel vragen mag stellen.

 

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

Waar lijkt dit op?
Read More »

Lieve lezers, het einde van dit jaar is in zicht. Een jaar met veel ups en downs voor mij. Maar daar ga ik jullie vandaag niet mee vervelen, dat komt wel in het jaaroverzicht. Want ik wil jullie vandaag bedanken!

Ondanks dat ik niet weet wie jullie zijn en jullie niet persoonlijk allemaal ken, weet ik dat er een heleboel wekelijks, soms zelfs dagelijks, terugkomen om bij mij te lezen. En dat voelt goed,

Read More »

“Komt er nog eens zo’n bloghop met van die mooie prijzen?” Na de bloghop van de Mamablogger Dag kreeg ik regelmatig dit soort vragen. Het antwoord is nu: “Ja!” want vandaag is het weer zover: De Sinterklaashop!
Samen met 39 andere bloggers hebben we weer zo’n supergave bloghop georganiseerd. Op elk blog maak je kans op een leuk Sinterklaascadeau, voor jezelf of voor je kind. En dat maar liefs 40 keer, dus hop ze!

Read More »

Het was gezellig, druk en een laaiend succes; De Mamablogger Dag 2016!

Heel fijn om al die enthousiaste en motiverende reacties te lezen en heel veel nieuwe lezers te ontmoeten. Hierbij wil ik ook alle nieuwe volgers van harte welkom heten. Prachtig om jullie erbij te hebben!

Gisteren was de laatste dag om kans te maken op ‘Mijn eerste Knutselboek’ en vandaag maken we de winnaar bekend. Meer dan 50 deelnemers willen allemaal graag het knutselboek winnen,

Read More »

Vandaag is het Nationale Mamablogger Dag.

Met ingang van 10 september 2016 is deze dag uitgeroepen tot de jaarlijkse Mamablogger Dag. Meer dan 50 bloggers doen mee aan deze bloghop, waaronder ik.

Mamablogger Dag 2016 #nmbd #nmbd2016

Wat is een bloghop

Met een bloghop kun je van het ene blog naar het andere ‘hoppen’. Het is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. In dit geval met 54 verschillende Mamablogs. En omdat deze dag is uitgekozen tot Mamablogger Dag maak je op elk blog kans op een super mooie prijs.

Read More »

Infinity betekent oneindigheid

Een Infinity teken, in de vorm van een 8, symboliseert oneindigheid en eeuwige liefde, maar ook kracht. De kracht van vrouwen en de bewustwording van geweld tegen vrouwen.

Kaya Sieraden heeft mooie kettingen met het Infinity symbool waarop de naam van je kinderen gegraveerd staan.
Kaya Sieraden is bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama.
Ze verkopen speciale Mama kettingen voor trotse moeders.

Read More »

Is je telefoonhoesje oud en versleten? Of heb je ook gewoon wel zin in een nieuwe? Doe dan mee aan deze winactie!

Ik mag van Telefoonhoesjesstore, met vele mooie én goedkope hoesjes,

20 euro shoptegoed weggeven

In de online webwinkel, waar allerlei soorten en maten worden verkocht, hebben ze plenty merken beschikbaar voor bijvoorbeeld Apple, Blackberry, HTC, LG en Nokia apparaten. Hippe Samsung Galaxy S6 hoesjes en chique Samsung Galaxy Alpha hoesjes

Read More »