Waar ik naar kijk op televisie in het nieuwe seizoen

Waar ik naar kijk op televisie in het nieuwe seizoen

Waar ik naar kijk op televisie in het nieuwe seizoen

Eén van de weinige leuke dingen na de zomervakantie is een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Ik ben een echte fan en heb dan ook nog nooit een seizoen overgeslagen, en verheug me er al weer op!

Ik moet zeggen dat ik vrij weinig televisie kijk. Dus als ik kijk moet het wel interessant zijn of zin hebben, anders wil ik mijn tijd er niet aan verdoen. Buiten de journaals en andere actualiteiten zijn er vrij weinig programma’s die mij kunnen boeien. Of er moeten al leuke mensen in meedoen ūüėČ

Dit líjkt me leuk!

Wat me ook heel leuk lijkt op televisie in het nieuwe seizoen, √©n helemaal nieuw is¬†Oh, wat een jaar. Dit begint op zaterdag 14 oktober en in deze ‘retro-tainment-show’¬†gaat Linda De Mol samen met Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge naar een jaar dat is geweest aan de hand van nostalgische fragmenten en muziek. Alleen het woord ‘nostalgisch’ triggert me. (Ik ben raar, ik weet het).¬†De captains Nicolai en Van Koningsbrugge vormen iedere aflevering een duo met een bekende Nederlander die dat jaar bewust heeft meegemaakt en bespreken het aan de hand daarvan (denk ik). Ik ga in ieder geval 14 oktober kijken.

Ook kijk ik op zaterdag 28 oktober want dan begint Chantal Janzen met haar eigen personalityshow onder de naam &Chantal, waarin ze ook zingt en acteert. In de show ontvangt ze bekende en onbekende gasten en deelt ze met de kijker haar blik op de wereld. Iedere show heeft een thema. Lijkt me ook leuk.

Aanstaande maandag al ga ik kijken hoe meneer De Mol het doet in Johnny Into The Wild. Gewoon een leuke vent, vind ik. Met dit programma gaat hij samen met bijvoorbeeld Eva Jinek of Isa Hoes op bezoek bij oude stammen in landen als Mongoli√ę, Kenia en Namibi√ę. Klinkt heel interessant.

En verder kijk ik natuurlijk weer elke avond naar Sheldon en Humberto* ¬†ūüėČ

*(Big Bang Theorie en Rtl Late Night)
Heb jij nog een leuke suggestie voor mij? Iets wat ik volgens jou beslist moet kijken?

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?