Vrouwen met een Huishouden | Linkparty #1

Vrouwen met een Huishouden | Linkparty #1

Vrouwen met een Huishouden | Linkparty #1

Een huishouden bestaat niet alleen uit poetsen en opruimen. Het runnen van een huishouden is kunst- en vliegwerk en gaat van het vullen van de vaatwasser tot het haasten naar de sportschool en van het schrobben van de wc tot het strikken van de veters. Plannen, organiseren, koken, luisteren, moeder zijn; teveel om op te noemen.

En juist daarom zijn er al zoveel aspecten van het huishouden uitgelicht, door mij, maar ook door veel andere bloggers. En om niet in herhaling te hoeven vallen door deze verhalen, tips en ideeën nog eens op te schrijven, geef ik een linkparty met als onderwerp Vrouwen met een Huishouden!

Handig voor jou als lezer

Via deze linkparty kun je verschillende ideeën en manieren van andere bloggers lezen over hun huishouden. Voor jullie als lezers is dit een leuke manier om andere blogs te ontdekken en de tips van anderen te lezen.

 

 

 

Bloggers die mee willen doen

Stel je voor aan mijn lezers met je blogposten over alle onderwerpen die in het huishouden voorkomen en laat ze kennismaken met jouw tips en ideeën. Laten we er een feestje van maken, het is immers een link-párty, en geef mijn lezers een geweldige bron van informatie.

Zo doe je mee

 1. Gebruik de link onderaan dit artikel en link direct naar je blogpost en NIET naar je website.
 2. Je mag maximaal drie links delen.
 3. Bezoek de blogger die als laatste gelinkt heeft en minimaal één andere blogger, en laat weten dat je bent geweest door een reactie achter te laten.
 4. Ik wil je hierbij ook uitnodigen voor mijn groepsborden op Pinterest:
  * Firma Huishouden – een groepsbord n.a.v. mijn besloten Facebook-groep voor onderwerpen die het huishouden makkelijker maken – 750+ volgers
  * Recepten á la Mam – voor recepten van jezelf, gevonden recepten en al het andere wat je lekker vindt – 740+ volgers
  * Besparen en budgetteren – zoals de titel al verraadt gaat dit over sparen, budgetteren, tips, etc. – 760+ volgers
  * Kinderen en knutselen – ook niet moeilijk te raden wat het onderwerp is – 750+ volgers
  Om mee te doen moet je me volgen en even mailen aan welke borden je deel wilt nemen – info@waarismam.nl. Dit is uiteraard alleen een uitnodiging en dus geen verplichting.

 

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

12 reacties

 1. Wat leuk dat je ook een linkparty organiseerd. Bedankt voor je mailtje om me er op te attenderen. Ik doe natuurlijk gezellig mee!
  Morgen verschijnt er ook weer een linkparty op mijn blog, kom je dan ook weer meedoen?

 2. Ik doe gezellig mee! Ook pin ik graag mee op je groepsborden, ik volgde ze allemaal al, mijn pinterestgebruikersnaam is mizflurry.

 3. Bedankt voor deze mogelijkheid 🙂 Ik ken de blog van Meer geld, minder stress al heel goed (lees al vanaf het begin mee) Dus ik kan nog niet echt bij iemand anders langsgaan, maar ik kom terug om later nog eens te kijken wie zijn links erbij heeft gepost

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?