Wat eten we deze week - weekmenu #27

 

Elke week de heerlijkste recepten van de lekkerste foodblogs.

Bezoek mijn collega bloggers en laat het je smaken.

Dag ReceptIngrediënten 
MaandagKip marsala uit de slowcooker2 kippenbouten
1 ui
2 teentjes knoflook
400 gram kastanjechampignons
100 milliliter marsala
1 blokje kippenbouillon
peper en zout
1 eetlepel maizena
DinsdagGroene salade met gepocheerde kipVoor de salade
100 g haricots verts, of sperziebonen
200 g groene asperges
100 g doperwten
2 little gems
1 kippenbouillontablet
2 kipfilets
Voor de dressing
2 ansjovisfilets, fijngeprakt
1,5 tl mosterd
2 el citroensap
3 el extra vierge olijfolie
2 el slagroom
2 takjes platte peterselie, fijngehakt
1 takje basilicum, dragon of munt (alleen de blaadjes), fijngehakt
WoensdagPulled beef tacos uit de SlowcookerZie website
DonderdagGevulde courgettes op Turkse wijze300 g notenrijst
2 uien
2 teentjes knoflook
1 bosuitje
0.5 bosje bladpeterselie
0.5 bosje koriander
olijfolie om te bakken
1 el paprikapoeder
1 el kaneelpoeder
1 el gemberpoeder
1 tl chilivlokken
400 g tomatenblokjes
2 middelgrote courgettes
150 g fetakaas
VrijdagCitroenkip met haricot vertsZie website
ZaterdagSnelle pasta met tomaat paprika en fetaZie website
ZondagGegrilde asperges met visfilet750 gr witte asperges, geschild
1 sinaasappel, in plakken
4 witvis filets (zoals pangasius, tilapia of kabeljouw)
1 zakje MAGGI saus voor asperges
400 gr kleine krielaardappeltjes, gewassen en in de schil

 

Eet smakelijk!

Kun jij ook heerlijk koken en publiceer je regelmatig je eigen recepten?

En vind je dat jouw recept ook in ons weekmenu past, laat het me dan weten en neem contact met me op.

 

 

Author: Helga Post

Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.


Door samenwerkingen kunnen artikelen gesponsorde links bevatten. Voor meer informatie hierover wil ik je graag verwijzen naar de disclaimer.

Welke nieuwsbrief ontvang jij graag?

Ontvang tips, inspiratie, aanbiedingen en nog meer in je mailbox!
(uiteraard mag je ze ook allemaal!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge