Dumplings met feta kaas | Recept van de week

 

pakje bladerdeeg
potje mild gekruide hete pepers

150 gram feta kaas
handjevol bloem
1 eigeel

verse tijm
3 el olijfolie
bakpapier

  1. Snij de kaas in blokjes
  2. Was de tijm en haal de blaadjes af
  3. Laat de pepers uitlekken
  4. Deel het bladerdeeg in 10 gelijke stukken en rol het uit in stukken van ongeveer 12×12 cm
  5. Bestrijk het met olijfolie en vouw de hoeken naar het midden
  6. Bestrooi het deeg met tijm en kaas en leg er per dumpling 1 hete peper op
  7. Leg alle dumplings op een met bakpapier belegde bakplaat
  8. Bestrijk ze met het eigeel
  9. Bakken in een voorverwarmde oven gedurende 20 minuten op 200 °C.

Voor 10 personen

Bereidingstijd: 75 minuten

1 Dumpling: 160 Kcal.

Author: Helga Post

Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.


Door samenwerkingen kunnen artikelen gesponsorde links bevatten. Voor meer informatie hierover wil ik je graag verwijzen naar de disclaimer.

Welke nieuwsbrief ontvang jij graag?

Ontvang tips, inspiratie, aanbiedingen en nog meer in je mailbox!
(uiteraard mag je ze ook allemaal!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

One thought on “Dumplings met feta kaas | Recept van de week