Dumplings met feta kaas | Recept van de week

 

pakje bladerdeeg
potje mild gekruide hete pepers

150 gram feta kaas
handjevol bloem
1 eigeel

verse tijm
3 el olijfolie
bakpapier

  1. Snij de kaas in blokjes
  2. Was de tijm en haal de blaadjes af
  3. Laat de pepers uitlekken
  4. Deel het bladerdeeg in 10 gelijke stukken en rol het uit in stukken van ongeveer 12×12 cm
  5. Bestrijk het met olijfolie en vouw de hoeken naar het midden
  6. Bestrooi het deeg met tijm en kaas en leg er per dumpling 1 hete peper op
  7. Leg alle dumplings op een met bakpapier belegde bakplaat
  8. Bestrijk ze met het eigeel
  9. Bakken in een voorverwarmde oven gedurende 20 minuten op 200 °C.

Voor 10 personen

Bereidingstijd: 75 minuten

1 Dumpling: 160 Kcal.

Liefs, Helga

Geen artikel missen? Klik hier
 
Lieve lezers, door samenwerkingen kunnen artikelen gesponsorde links bevatten. Voor meer informatie hierover wil ik je graag verwijzen naar de disclaimer.

Author: Helga Post

Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Vond je het een interessant artikel? Abonneer je dan op de Week van Mam zodat je geen artikel meer mist en ontvang gratis deze planners!

Planners

Ontvang je liever een andere nieuwsbrief? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

One thought on “Dumplings met feta kaas | Recept van de week