• By:

Wat heb je nodig?

900 gram schoongemaakte aardbeien, 1 kilo geleisuiker en het sap van 1 citroen.

Pureer de schone aardbeien en vermeng ze met het citroensap en de geleisuiker.
Breng het mengsel aan de kook en laat het 4 minuten zacht borrelend koken. Vergeet niet af en toe te roeren.
Eventueel afschuimen met de schuimspaan, in de potten schenken en meteen sluiten.

En klaar is je eigengemaakte aardbeienjam!

Liefs, Helga

Geen artikel missen? Klik hier
 
Lieve lezers, door samenwerkingen kunnen artikelen gesponsorde links bevatten. Voor meer informatie hierover wil ik je graag verwijzen naar de disclaimer.

Author: Helga

Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Vond je het een interessant artikel? Abonneer je dan op de Week van Mam zodat je geen artikel meer mist en ontvang gratis deze planners!

Planners

Ontvang je liever een andere nieuwsbrief? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge