• By:

Wat heb je nodig?

900 gram schoongemaakte aardbeien, 1 kilo geleisuiker en het sap van 1 citroen.

Pureer de schone aardbeien en vermeng ze met het citroensap en de geleisuiker.
Breng het mengsel aan de kook en laat het 4 minuten zacht borrelend koken. Vergeet niet af en toe te roeren.
Eventueel afschuimen met de schuimspaan, in de potten schenken en meteen sluiten.

En klaar is je eigengemaakte aardbeienjam!

Author: Helga

Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.


Door samenwerkingen kunnen artikelen gesponsorde links bevatten. Voor meer informatie hierover wil ik je graag verwijzen naar de disclaimer.

Welke nieuwsbrief ontvang jij graag?

Ontvang tips, inspiratie, aanbiedingen en nog meer in je mailbox!
(uiteraard mag je ze ook allemaal!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge