Categorie: Weekplan

Heb jij dat ook weleens? Dat je ergens niet tevreden over bent en zoekt naar een alternatief, maar niet precies weet welke. En dat je denkt dat je het hebt gevonden, of er zelfs van overtuigd bent, maar het hét toch niet is! Of dat je hoofd vol zit met ideeën op een moment dat je er niets mee kunt en vervolgens bij thuiskomst een blackout hebt? Om dan later te denken dat het toch beter was zoals het was?

Read More »

In de eerste twee maanden van dit jaar is er veel veranderd en daardoor ook veel nieuw. Zo begon ik dit jaar met hoe, waar en wanneer je homemade schoonmaakmiddelen gebruikt. Deze uitleg kwam naar aanleiding van een vraag van een van de lezers. Aan de hand van een klein aantal van de vele recepten die ik al eens publiceerde met zelfgemaakte schoonmaakmiddelen, heb ik uitgelegd hoe het werkt. Via een infographic heb ik dit duidelijk proberen te maken.

Read More »

Het nieuwe huishoudschema is weer gratis te downloaden. Via de besloten Facebookgroep Firma Huishouden krijg je aanvullend reminders en tips om dit schema te volgen. Dit doen we al vanaf september 2016. Lees hier voor meer informatie over Firma Huishouden en hoe je lid kunt worden.

 

Gratis huishoudschema Februari 2017

Download het gratis huishoudschema hier

 

Huishoudschema op maat

Voor de meesten werkt dit basis huishoudschema plus de dagelijkse reminders heel goed. 

Read More »

We gaan in het nieuwe jaar vrolijk verder met ons huishouden. Een groot aantal doen dit via Firma Huishouden waar we al vanaf september het huishoudschema volgen. Hun huishouden is op orde en ze besteden gemiddeld niet meer dan een uurtje per dag aan het schoonmaken. Hierdoor houden ze veel meer tijd over om andere leuke dingen te doen. Voor de meesten werkt het huishoudschema plus de dagelijkse reminders dus heel goed. Ook weet ik dat een aantal recent lid zijn geworden en in januari willen beginnen met het volgen van het schema.

Read More »

In Firma Huishouden beginnen we alweer aan onze vierde maand. De leden die vanaf het begin actief zijn met de huishoudschema’s hebben het al aardig onder de knie. Hun huishouden is op orde en ze besteden gemiddeld niet meer dan een uurtje per dag aan het schoonmaken. Hierdoor houden ze veel meer tijd over om andere leuke dingen te doen.

Wil jij dit ook?

Gratis Huishoudschema December 2016

Meld je aan als lid bij Firma Huishouden,

Read More »

Het nieuwe, gratis huishoudschema voor november 2016 is er. Doe je (weer) mee?

Huishoudschema november 2016

Dit huishoudschema is uiteraard weer gratis te downloaden. In de artikelen hieronder kun je lezen hoe het werkt.

Gratis huishoudschema voor september 2016

Gratis huishoudschema voor oktober 2016

 

Gratis huishoudschema voor november 2016

Een aantal huishoudtaken zijn nieuw in november, zoals het Kwartiertje Opruimen (KO).

Read More »

Het nieuwe, gratis huishoudschema voor oktober 2016 is online.

Gratis huishoudschema voor oktober 2016

Ik mag met trots zeggen dat we, en dat zijn inmiddels meer dan 80 leden, alweer beginnen aan onze tweede maand in Firma Huishouden.

Firma Huishouden Facebook Groep

Wat is Firma Huishouden

Firma Huishouden is een besloten Facebook Groep waarin leden elkaar motiveren, stimuleren en helpen hun huishouden in de minst mogelijke tijd gedaan te krijgen. Ons motto is dan ook:

[bctt tweet=”Besteed niet teveel tijd aan je huishouden,

Read More »