Je kent het wel, van die super georganiseerde huizen waarin alles aanwezig is, alles op de juiste plek staat en je alles terug kunt vinden. Ik droom ervan…

Een plaats voor alles en alles op z’n plaats, dat is wat ik wil in mijn huis!

 

Weet je niet wat ik bedoel? Kijk maar!

 

Gratis labels voor opgeruimde kasten

Bron: The Creativity Exchange

Hier kun je nog meer ideeën bekijken!

 

Maar dat kunnen wij ook!

Als zij dat kunnen, kunnen wij dat ook. Niet alleen op de open planken, maar ook achter de kastdeuren. Door het groeperen van gelijksoortige producten bij elkaar, de juiste plek te kiezen en het omwisselen van verpakkingen voor leuke potten of mooie voorraadbussen, kunnen wij ook van die aantrekkelijke en georganiseerde planken en kasten krijgen.

Het gaat natuurlijk niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen. Eerst je kasten opruimen, producten bij elkaar zoeken, de ruimte bepalen. Maar ook bijvoorbeeld het zoeken naar mooie voorraadpotten en geschikte voorraadbussen. En als je dan, net als ik, van die mooie bussen hebt uitgezocht en vervolgens niet kunt zien wat er in zit 🙁 dan is het handig om het erop te zetten. Maar hoe doe je dat? Daar heb ik iets op gevonden en dat deel ik graag met jullie!

Gratis labels

Labels

Deze labels kun je printen op een stickervel, uitknippen en op je voorraadpotten plakken. Of je print ze, knipt ze uit en lijmt ze er op.

De labels zijn in verschillende stijlen uitgevoerd; flowers, vintage, stoer en retro. En als extra een paar Love Birds etiketten om een cadeau op te vrolijken.

Wil jij ze ook?

Download ze hier:

Flower labels

Vintage labels

Retro labels

Stoere labels

 

Veel plezier ermee!

Liefs, Helga

Geen artikel missen? Klik hier
 
Lieve lezers, door samenwerkingen kunnen artikelen gesponsorde links bevatten. Voor meer informatie hierover wil ik je graag verwijzen naar de disclaimer.

Author: Helga Post

Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Vond je het een interessant artikel? Abonneer je dan op de Week van Mam zodat je geen artikel meer mist en ontvang gratis deze planners!

Planners

Ontvang je liever een andere nieuwsbrief? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

3 thoughts on “Gratis labels voor opgeruimde kasten

  1. Wat zien die labels er vrolijk uit. Ik zou ze zo gebruiken als ik alles zo netjes in potten etc. zou hebben.

    Posted on 13 juni 2016 at 06:21