• By:

Nostalgie, besparing op het huishoudgeld, de behoefte aan onbespoten voedsel; wat de reden ook is, steeds meer mensen eten uit eigen tuin. Ze leggen daarvoor een moestuin aan of proberen te oogsten vanuit potten en bakken, desnoods op het balkon. En tegelijk groeit de behoefte aan informatie op dit gebied.

 

Eten uit eigen tuin

 

Mini serie Moestuinieren

Daarom leek het mij handig wat informatie over een moestuin in een serie van enkele weken op te schrijven: het kweken van fruit. Wat is er lekkerder dan ‘snoepen’ uit eigen tuin! 😉

Wat komt er voorbij

Informatie over het zaaien, het planten, de verzorging en natuurlijk, het belangrijkste, het oogsten. En advies voor de keuze van het juiste ras.

En het is heus niet zo moeilijk als het lijkt, mits je natuurlijk over de juiste informatie beschikt. Dus, bij deze! Doe er je voordeel mee en eet straks (of volgend jaar) lekker gezond en goedkoop uit eigen tuin.

Een aantal artikelen uit deze reeks

Uit de miniserie ‘Eten uit eigen tuin’:

Framboos

Aalbes

Aardbei

Aardbeienjam

Veel lees- en moestuinier- plezier.

Heb jij ook een moestuin?

Liefs, Helga

Geen artikel missen? Klik hier
 
Lieve lezers, door samenwerkingen kunnen artikelen gesponsorde links bevatten. Voor meer informatie hierover wil ik je graag verwijzen naar de disclaimer.

Author: Helga

Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Vond je het een interessant artikel? Abonneer je dan op de Week van Mam zodat je geen artikel meer mist en ontvang gratis deze planners!

Planners

Ontvang je liever een andere nieuwsbrief? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

One thought on “Eten uit eigen tuin, nostalgie of trendy