De Waar Is Mam Huishoudkit Staat Voor

Structuur & Schoon & Simpel & Snel

Deze huishoudkit is ontstaan nadat er veel vragen kwamen naar aanleiding van de uitgebreide, maandelijkse huishoudschema’s, via e-mail, via Firma Huishouden, maar ook persoonlijk. Om al deze vragen te beantwoorden vergde veel tijd en zorgde alleen maar voor meer vragen.
Bij mij ontstonden daardoor allerlei ideeën om te helpen je huishouden wat meer georganiseerder te laten verlopen. Ik heb zoveel kennis die ik wil delen waardoor jij vooruit kunt en orde kunt scheppen, regelmaat en een schoon en opgeruimd huis.

Ik heb hierdoor ook gemerkt dat er veel behoefte is aan structuur in je drukke leven. Kinderen opvoeden, werken, sporten, hobby’s; allemaal dingen die moeten en waarbij je ook het huis op z’n minst schoon en opgeruimd wilt houden. In ‘het huishouden in een uur per dag’ heb ik uitgelegd hoe ik dat doe en bewezen dat dit kan. Echter is me duidelijk geworden dat dit niet voor iedereen geldt. En daarmee wil ik je helpen.

Het bijhouden van een schoon huis kan zowel een beloning als een frustratie zijn. Tuurlijk is het mogelijk om je huis schoon te krijgen, maar om dat zo te houden kan een grote uitdaging zijn. En waarom zou je gaan staan poetsen als het de volgende dag weer een puinhoop is?

De onderneming van je gezin, het huishouden bijhouden en je hoofd niet verliezen kan behoorlijk stressvol zijn. Je hebt het gevoel alsof het geen zin heeft of weet niet hoe je een schoon, georganiseerd en gastvrij huis moet krijgen en/of te houden. En al zou je de tijd kunnen vinden dan nog weet je niet waar je moet beginnen.

“Ik begrijp het helemaal!”

Ook Jij Kunt Je Huishouden In Een Uur Per Dag Doen

Echt Waar!

 

Presentatie huishoudkit1

 

Ik vertel je hoe, geef je de instructies en handvatten om het ook te leren en daarmee een routine op te bouwen zodat het huishouden doen ook op de automatische piloot gaat.

Vertrouw me!

Er zijn dagen bij waarop ik zoveel werk dat ik niet eens aan mijn eigen huishouden toekom en zelfs niet aan voldoende nachtrust. Maar mijn huishouden kan het hebben! En dat komt door mijn routine. Deze is al jaren hetzelfde en juist door de regelmaat is het niet erg, én niet zichtbaar, dat er een dag, of zelfs een paar dagen worden overgeslagen.

“En hoe ik dat doe vertel ik je in de

Waar is Mam Huishoudkit”

Wat Is De Waar Is Mam Huishoudkit?

De Waar is Mam Huishoudkit is een pakket met maandelijkse benodigdheden om je huishouden te versimpelen en orde en organisatie toe te voegen.

Geen overzicht meer? Het gevoel dat je huis zich altijd in een staat van ramp bevindt? Kun je er geen grip meer op krijgen? Heb je wat begeleiding nodig?

Dan is de Waar is Mam Huishoudkit het perfecte pakket voor jou! Elke maand neemt Helga van Waar is Mam je virtueel bij de hand en biedt je een perfecte, doch simpele huishoudgids aan. Waar is Mam moedigt je aan de onvermijdelijke dagelijkse huishoudtaken met een eenvoudige, rechttoe-rechtaan aanpak te doen. De aanpak werkt voor elke situatie omdat het zeer flexibel is. Je zult blij worden van de begeleiding en de deskundige instructies die de Waar is Mam Huishoudkit je biedt en orde in je chaos brengt.

Wat Zit Er In De Huishoudkit?

Het Maandelijkse Pakket Bestaat Uit

 • To-do lijsten
  Elke maand is voorzien van een nieuwe, uitgebreide en zeer functionele to-do lijst en een blanco lijst om zelf in te vullen.
 • Dagelijkse planners
  Voor drukke dagen of juist voor elke dag, inclusief schema, to-do’s, notities, maaltijdplanner.
 • Wekelijkse overzichten
  Deze gebruik je voor een compleet overzicht, inclusief reminders van eenmalige taken, telefoontjes, e-mails, afspraken, en de planning voor de komende week.
 • Maandelijkse kalender
  Blanco kalender om zelf in te vullen.
 • Maandelijkse huishoudplanner
  Ingevulde kalender met alle dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse huishoud- en opruimtaken.
 • Weekmenu planners
  Plan voor een week waarmee je zelf je menu en boodschappenlijst kunt samenstellen.
 • Maand menuplan
  Compleet plan voor de maand, inclusief lijsten met recepten.
 • Extra planner per seizoen
  Deze is elke maand anders en is seizoensgebonden.
 • Instructies
  Hierin wordt precies vermeld hoe de huishoudkit werkt, hoeveel en welke pagina’s je moet printen, suggesties, etc.
 • Voorblad
  Om je bundel compleet te maken.

 

Presentatie huishoudkit1

 

Dit hele bovenstaande pakket is je maandelijkse planner. Deze print je uit en bundel je in een snelhechter.

Maar Dat Is Niet Alles!

Als Extra Krijg Je Ook

 • Tips & Trucs
  Elke maand een complete lijst met huishoudelijke tips & trucs.
 • Homemade & Green
  Elke maand een complete lijst met instructies hoe je bijvoorbeeld zelf schoonmaakmiddelen of huismiddeltjes maakt.
 • Inspiratie
  Een, op A4-formaat, citaat, quote of spreuk voor aan je koelkast of prikbord om je een beetje motivatie en inspiratie voor de maand te geven.

En Alsof Dat Nog Niet Genoeg Is …

 • Exclusieve toegang
  Als lid krijg je exclusief toegang tot een Facebook groep waar je wordt geholpen als je vragen hebt, extra tips krijgt, elke dag reminders, etc. En omdat het een groep is met allemaal gelijkgestemden met hetzelfde doel raak je extra gemotiveerd. Op deze manier worden de dagelijkse huishoudtaken niet saai en eentonig en is het makkelijker vol te houden.

Hoe Werkt Het?

De Waar is Mam Huishoudkit is een digitaal product dat je ontvangt via e-mail. Als abonnee van Waar is Mam Huishoudkit ontvang je een digitale versie van alle bovenstaande printables op de 25e van elke maand, in je mailbox, als zip bestand. Download deze en volg de bijgevoegde instructies, print en start met je nieuwe huishoud routine. Binnen 24 uur na je aanmelding word je als lid toegevoegd aan de besloten Facebook groep.

Wat Moet Ik Hiervoor Doen?

De Waar is Mam Huishoudkit start op 1 maart 2017. Dat betekent dat de eerste pakketten op 25 februari worden verstuurd. Om vanaf dan elke maand het pakket te ontvangen moet je aangemeld zijn vóór 20 februari 2017.

Het abonnement kun je op elk gewenst moment stoppen zonder opgave van reden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@waarismam.nl met als onderwerp ‘Stop Huishoudkit’. Eenmaal betaalde bedragen worden niet teruggestort.

Meld je hier aan

Abonnement Huishoudkit

Meld je hiernaast aan voor je eerste Huishoudkit.
Daarna ontvang je elke maand een reminder voor de nieuwe Huishoudkit.
Totdat jij aangeeft dat je dit niet meer wilt. Opzeggen kan op elk gewenst moment. Je zit nergens aan vast.
Eenmaal afgeschreven bedragen worden niet teruggestort.
Wanneer de betaling niet is voldaan wordt er niets verstuurd.

Let wel; om de Huishoudkit tijdig te ontvangen dient het abonneegeld vóór de 20e van elke maand te zijn ontvangen. Betalingen die na de 20e worden ontvangen gelden voor de maand er na. Dat betekent dat de Huishoudkit dan in de volgende maand wordt verzonden, op de 25e.

Aanvragen Huishoudkit

Op dit moment niet mogelijk

Wil je een compleet en op maat gemaakte huishoudplanner?

Dat kan!

Kijk daarvoor hier