Voorjaarschallenge: Week 4 van 10

Voorjaarschallenge: Week 4 van 10

De afgelopen week was voor de meesten niet zoveel werk. Dit gaat de komende weken een beetje anders zijn. We zijn inmiddels, voor de meeste huizen, beneden aangekomen, wat betekent dat hier de grootste ruimtes zijn. En we beginnen met de grootste en dat betekent?

De woonkamer

En eigenlijk kan ik hier heel kort over zijn.
Wanneer ik mijn woonkamer een grote schoonmaakbeurt geef moet er altijd heringericht worden. Dat geeft mij voldoening en ik kan niet uitleggen waarom. Misschien wel het feit dat je dan ook kunt zien dat alles weer fris en schoon is?

Zoals ik al eerder vermeldde verzamel ik leuke ideeën, plaatjes, ideetjes. Sinds kort op Pinterest voor dit blog. En ook al slaat mijn fantasie wel eens op hol, uitvoerbare ideeën halen ook wel eens de realiteit. Misschien ook idee voor jullie om Pinterest te bezoeken. Je hoeft hiervoor geen eigen account te hebben, je kunt ook gewoon zoeken, vinden en lezen.

 

Volg het bord Woonkamer van Waar is Mam op Pinterest.

De woonkamer vind ik toch het leukste om schoon te maken en dan vooral om de inrichting te veranderen. Het is voor een soort etalage waarin ik mijn creativiteit kwijt kan zodat anderen het ook zien. En natuurlijk is mijn huis, en ook mijn woonkamer dus, er een om in eerste plaats in te leven. Het is geen showroom, er staan of liggen regelmatig (vaak, altijd) spullen die er niet thuis horen. Maar juist dat maakt het weer persoonlijk, leefbaar, gezellig. En wie mij kent weet dat ik van veel én kleur hou 😉

Laten we starten

Onderstaand weer de bekende links. Heb je je e-mailadres al ingegeven voor de checklist dan hoef je dit niet nogmaals te doen. Stuur me een mail en ik stuur je een link voor alle checklists.

  1. De algemene uitleg
  2. De uitleg per kamer/per week
  3. Checklist:

[wysija_form id=”4″]

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?