Wil je in mijn vriendenboek schrijven

Wil jij in mijn vriendenboek schrijven?

Wil jij in mijn vriendenboek schrijven?

Ik ben nog van de generatie po√ęzie album, een boekje dat je uitwisselde met je klasgenootjes en waarin lieve versjes voor elkaar werden geschreven. Je kende er meestal maar een stuk of drie uit je hoofd en daar werd er dan eentje van gebruikt. Of als het een heel speciaal vriendinnetje was dan ging je er even voor zitten en verzon je zelf iets, of stal er stiekem eentje van een ander ūüėČ

Vriendenboekjes ken ik van mijn kinderen… oow, wat ben ik oud! Hierin werd het je wat makkelijker gemaakt doordat er vragen instonden die je kon beantwoorden en niet meer hoefde te rijmen.¬†Nu kwam ik bij Linda een leuke tag tegen van Jodi, waarin ze vragen had bedacht voor een digitaal vriendenboekje. En daar doe ik graag aan mee en zo leer je mij nog¬†een beetje beter kennen ūüėČ

 

Wil jij in mijn vriendenboek schrijven

 

Ik ga in jouw vriendenboek schrijven

 

Naam: Helga

Leeftijd: Over 4 dagen 48!

Geboortedatum: 03-06-1968

Broertjes/ Zusjes: Geen

Kleur ogen: Blauw

Kleur haar: Blond (grijs)

Lengte: 1,65

Het liefste eet ik: Stamppot- en roerbak-gerechten

Mijn lievelingskleur is:¬†Roze ūüėČ en lila

Mijn lievelingsdier is: Ik kan niet kiezen tussen een hond of een kat.

Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Prince! Das wás, dat is en dat zal altijd blijven. R.I.P. My Royal Badness

Mijn lievelingsliedje: Die heb ik niet, maar ik kan nog steeds emotioneel worden bij ‘Welterusten, kleine jongen’ van Dana Winner, wat ik altijd voor de kinderen zong.

Mijn lievelingsfilm: Ik ben fan van Science Fiction (geen Star Trek of Star Wars), en heb niet echt een lieveling, maar ik kies dan hier voor de Hunger Games.

Mijn leukste vak: Op de lagere school was dit handenarbeid en op de middelbare school Geschiedenis, omdat de leraar zo mooi kon vertellen.

Mijn favoriete tv-programma is: Ik kijk te weinig tv om een favoriet te hebben, maar als ik kijk zijn het meestal actualiteiten.

Mijn lievelingsboek: ‘Anna‘ van Annejet van der Zijl, een biografie van Annie M.G. Schmidt. Ik houd van biografie√ęn en deze is me lang bijgebleven.

Naar een onbewoond eiland neem ik mee: Mijn man en kinderen uiteraard.

Waar ik het meest van hou: Gezelligheid en samenzijn met de mensen waarvan ik hou, daar kan ik echt van genieten, dan ben ik gelukkig.

Mijn hobby’s zijn: Schrijven, ontwerpen, creatief bezig zijn, zingen, muziek en op stap gaan en leuke plekjes ontdekken met onze camper.

De sport die ik doe is:¬†Geen (foei!) meer. Vroeger deed ik aan volleybal en voetbal. Tegenwoordig probeer ik mij af en toe te verzetten in onze eigen ‘gym’.

Ik hou niet van: Oneerlijkheid, liegen en rucola.

Mijn favoriete website (yep deze staat tegenwoordig in de vriendenboekjes): Op dit moment Canva!

Later word ik:¬†Oud en een hele lieve oma, die haar kleinkinderen tot op de draad gaat verwennen ūüėČ

Mijn grootste droom: Weer een eigen bedrijf hebben waarmee ik genoeg verdien om niet meer buitenshuis te hoeven werken. En dan tijdens de wintermaanden vertrekken en rondreizen met onze camper.

Mijn wens: Gezond blijven.

Wil jij ook in mijn vriendenboek schrijven? Vermeld dan wel even de originele bron!

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

2 reacties

  1. Ik heb Canva afgelopen week voor het eerst uitgeprobeerd. Hier had ik eerder van moeten weten. Daarnaast blijf ik ook Picmonkey gebruiken. Leuke tag dit!

    1. Author

      Canva is voor mij echt de uitvinding van de eeuw. ūüėČ Dankje.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?