Categorie: Vrouw

Je weet dat ik normaal gesproken niet (vaak) over beauty en mode schrijf. Niet omdat het me niet interesseert, maar meer omdat ik denk dat jij daar niet op zit te wachten. Maar vandaag ga ik het eens over een andere boeg gooien. En dat verdienen we toch ook, na al dat gepoets! En dan wil ik natuurlijk niet over zomaar een nagellakje of een spijkerbroekje schrijven, maar wel een product met inhoud.
Deze crème viel mij op door de kreet “Een natuurzuivere crème op maat gemaakt”.

Read More »

Hier is een overzicht van alle quotes en spreuken die ik heb gedeeld op Instagram en in de nieuwsbrieven.

Ik hoop dat het je een beetje inspiratie en motivatie geeft als je het nodig hebt.

Deel ze gerust als je maar wel de naam/url op de afbeeldingen laat staan.
Alle afbeeldingen zijn gemaakt door en blijven eigendom van Waar is Mam

Read More »

Je zou haast geloven dat alles wat je hier leest is geschreven door een model huisvrouw, maar niets is minder waar. Geloof echt niet dat mijn huishouden perfect is. Ook in mijn huis ligt stof en wordt weleens een huishoud taak overgeslagen. Maar daarom is mijn huis wel opgeruimd en netjes en ben ik een opgeruimd persoon. En om je gerust te stellen dat deze niet alle uren van de dag aan het poetsen zijn,

Read More »

Mijn kinderen ‘wonen’ boven. Op hun kamer staat een bed, een computer of laptop en een televisie inclusief Netflix, Chromecast en gratis Wifi. Mijn ‘gasten’ komen beneden voor wat eten en drinken, om te ‘loungen’ op de bank en de vuile was te brengen (verplicht). Een gesprek gaat op afspraak dat aangevraagd moet worden via whatsapp en waarin je niet teveel vragen mag stellen.

 

Het lijkt hier wel Hotel Mama! - Winactie

Waar lijkt dit op?
Read More »

Vandaag is het Internationale Dag van de Vriendschap en op 2 augustus is het Wereld Vriendendag.

Vriendschap is rijkdom

Vrienden zijn onmisbaar. Ik ben zelf gezegend met lieve vrienden die, allemaal op hun eigen unieke manier, enorm waardevol voor me zijn. En voor hun vriendschap ben ik hen dankbaar.

En vandaag laat ik ze dat weten middels een virtuele kaart. Doe je mee?

 

Wereld Vriendendag - gratis kaarten met Vrienden Quotes

 

Read More »

Een tijdje geleden werd ik 48…
Zo’n dertig jaar geleden was dat een leeftijd waarvan ik dacht dat je dan minstens oma was, oud in ieder geval. Nu ik het zelf ben weet ik dat je in je hoofd niet ouder wordt, maar je lichaam wel. En bij het ouder wordende lichaam horen nu eenmaal rimpels. Maar ik mag niet klagen, het ziet er nog redelijk strak uit 😉 Ik zie anderen van mijn leeftijd die er erger aan toe zijn.

Read More »

Mijn dochter is druk op weg om een mooie, zelfstandige vrouw te worden. Maar dat gebeurt niet zomaar, daar gaat, zoals bij iedere vrouw, veel aan vooraf. En af en toe is het een strijd, voor haar maar ook voor mij of zelfs tussen ons. Ik probeer haar de waarden van het leven bij te brengen, maar ook de normen die ze moet stellen aan haar eigen leven en dat in de relaties met anderen.

Read More »

Ik ben nog van de generatie poëzie album, een boekje dat je uitwisselde met je klasgenootjes en waarin lieve versjes voor elkaar werden geschreven. Je kende er meestal maar een stuk of drie uit je hoofd en daar werd er dan eentje van gebruikt. Of als het een heel speciaal vriendinnetje was dan ging je er even voor zitten en verzon je zelf iets, of stal er stiekem eentje van een ander 😉

Vriendenboekjes ken ik van mijn kinderen…

Read More »

Ik hoop toch echt dat het weer het binnenkort toelaat om blootsvoets op pad te kunnen. Ik bedoel dan met mooie open schoenen of slippers. Een vereiste is dan natuurlijk mooie verzorgde zomervoeten. En dus moeten we weer aandacht aan onze voeten gaan besteden, na een hele winter in sokken en schoenen. Ze kunnen dan ook echt wel wat verwennerij gebruiken. En eerlijk… onverzorgde, blote voeten zijn echt niet mooi.

 

In 6 stappen mooie zomervoeten

In 6 stappen naar mooie zomervoeten

  1. Ik begin met een badje van lauw water waarin ik zout oplos.

Read More »