Firma Huishouden

Firma Huishouden is een besloten Facebook Groep waarin je wordt geholpen om je huishouden wat meer gestructureerd aan te pakken, en rust en regelmaat toe te voegen.

Elke maand kun je een eenvoudig huishoudschema downloaden en daarbij ontvang je dagelijks reminders, motivatie en tips om de onvermijdelijke dagelijkse huishoudtaken aan te pakken. Deze methode werkt doordat het simpel en flexibel is, voor elke situatie aan te passen is en daarom werkt. Je ontvangt aanmoediging van andere leden en kunt rekenen op motivatie en inspiratie van mij.

 

 

Firma huishouden

 

Als lid van Firma Huishouden print je elke maand je huishoudplan, hangt het aan je prikbord en volgt eenvoudig de instructies.

Op deze manier komt er orde in je chaos en kun je genieten van een fris en opgeruimd huis. En, het meest belangrijke, creëer je vrije tijd.

Hoe werkt Firma Huishouden

Word lid van Firma Huishouden, stel je voor en lees en reageer met ons mee. Elke dag ontvang je een reminder voor de huishoudtaken van die dag plus enkele tips om ze snel en simpel gedaan te krijgen.

Wat kost het?

Jouw enthousiasme, that’s all! Meedoen kost helemaal niets. Het enige dat we vragen is dat je actief deelneemt en dit met ons deelt.

Hoe krijg ik toegang tot Firma Huishouden?

Ga naar Firma Huishouden op Facebook, vraag je lidmaatschap aan en beantwoord even de vragen. Doorgaans zal dit binnen 24 uur goedgekeurd worden. Daarna mag je jezelf voorstellen, vragen stellen en ben je vrij om alle informatie (terug) te lezen, de bestanden en de foto’s te bekijken.  Alle beschikbare downloads vind je in de bestanden.

Wil je niets missen m.b.t. Firma Huishouden?

Neem dan een nieuwsbrief abonnement op Waar is Mam.
Je ontvangt dan niet alleen alle nieuws over de huishoudschema’s, maar blijft ook op de hoogte van alle huishoudelijke tips, winacties en ander nieuws dat voorbij komt op Waar is Mam.

Waar kun je de huishoudschema’s downloaden?

In de shop kun je gratis alle huishoudschema’s downloaden. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een geldig e-mailadres. Door gratis iets uit mijn shop te downloaden geef je mij toestemming om je de Week van Mam te sturen op zondagmorgen. Dit is een wekelijkse nieuwsbrief met alle artikelen van de voorgaande week op een rijtje plus wat extra onderwerpen.

In de shop kun je naast de huishoudschema’s ook gratis allerlei andere checklists, printables en planners downloaden. Zoals o.a. schoonmaakplannen, instructies voor de voorjaarsschoonmaak, labels, gezinsplanner, menuplanner, budget checklist, weekmenu’s, lunchbox kaartjes, stickers, achtergronden met huishoudtaken en een compleet Sinterklaas en Kerst e-boek voor je (klein) kinderen.

UPDATE: De shop is vrij nieuw en wordt op dit moment langzamerhand gevuld met de artikelen die voorheen gratis te downloaden waren vanuit de download-bibliotheek.

Meer over Firma Huishouden

Firma Huishouden is ontstaan naar aanleiding van een artikel in september 2016 met het allereerste huishoudschema in de huidige vorm. In de vorm waarop je je huishouden kunt doen in een uur per dag.

Bijna al je vragen worden beantwoord in onderstaande artikelen:

Huishoudschema september 2016Huishoudschema september 2016
Gratis huishoudschema voor oktober 2016Huishoudschema oktober 2016
Huishoudschema novemberHuishoudschema november 2016
Huishoudplanner December 2016Huishoudschema december 2016

 

 

Gratis huishoudschema Januari 2017Huishoudschema januari 2017
Gratis huishoudschema Februari 2017Huishoudschema februari 2017
Gratis huishoudschema Maart 2017Huishoudschema maart 2017
Huishoudschema April 2017Huishoudschema april 2017
Huishoudschema mei 2017Huishoudschema mei 2017
Gratis huishoudschema juni 2017Huishoudschema juni 2017

De rest van de huishoudschema’s vind je in de shop!

Meer uitleg

: ik bewijs dat het kan!De uitleg
Rommel! Ben jij het ook zo zat? Wil je ook orde in de chaos?Laat mij je helpen!
TPerfect weekmenuTips voor het maken van het weekmenu

 

Hulp in het huishouden

Hulp van de kinderen in het huishouden

Laat je kinderen helpen in het huishouden

Hoe je kinderen zelf hun kamer laat opruimen - inclusief checklist

 

 

Aanvullende en nuttige informatie

Huishoudschema

Wekelijks huishoudschema

mijn huishouden is mijn onderneming

Wat levert het je op

Het huishoudwerk moet je natuurlijk helemaal zelf doen. Het enige wat ik doe is het aanreiken van handvaten om het sneller en effectiever te doen. Ik geef tips en hier en daar raad, maar het daadwerkelijke werk doe je zelf.
Doordat je met een hele groep bezig bent met hetzelfde plan en hetzelfde resultaat nastreeft werkt het ontzettend motiverend en zijn de klussen zo geklaard.

Het levert je motivatie, inspiratie en handige tips op

Lees hier de ervaringen van andere leden

Firma Huishouden

Firma Huishouden

Firma Huishouden

Firma Huishouden

Firma Huishouden

 

Update 26 september 2017:

Overtuigd en meedoen?

Kun je wel wat inspiratie en motivatie, en bovenal hulp bij je huishouden gebruiken?

Doe dan met ons mee. Ga naar Firma Huishouden en vraag je lidmaatschap aan!