Vaderdag cadeau inspiratie

Vaderdag cadeau inspiratie

Vaderdag cadeau inspiratie

Vaderdag cadeau inspiratie

 

Het is bijna Vaderdag en er is nog geen Vaderdag cadeau gekocht! Mijn kinderen vragen me constant om ideeën, maar dat is een hele klus voor een man die alles al heeft, geen wensen en ook “géén idee!” heeft.

Tijden veranderen

Zoals ik tijdens Moederdag al eens vermelde ben ik een voorstander van het zelfgemaakte cadeau. Ik heb altijd gepleit voor zelfgemaakte cadeaus. Een cadeau waar de kinderen zelf moeite en aandacht in hebben gestoken. Maar inmiddels zijn de tijden veranderd. Alle kinderen werken en verdienen, en ze gaan naar school, én ze hebben “weinig tijd”. Je kent het vast. En aangezien het hun eigen verdiende centjes zijn heb ik weinig in de melk te brokkelen. Naja, dat heet, dat zij er nu voor pleiten om een cadeau te kopen, met daarnaast nog het traditionele ontbijtje, en ik er niet meer tegenin ga.

Inspiratie opdoen

Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat inspiratie. Als het dan toch gekocht moet worden, dan moet het ook een zinvol Vaderdag cadeau worden. Dat internet is toch zo gewillig en makkelijk. De hobby’s van mijn man zijn op een hand te tellen en wat hij daarvoor nodig is heeft hij allemaal al. Een tik heeft hij wel! Voor horloges. We kunnen geen juwelier voorbij komen of markt bezoeken of meneer moet “even kijken” bij de horloges. Ook is hij gek op computers en elektronische gadgets. Nu kun je misschien al raden dat op dat gebied er geen eer meer aan te behalen valt om hem nog te verrassen. Maar misschien kan ik nog een leuke gadget vinden die hij niet kent. En barbecuen is ook een van zijn dingen en hij heeft vroeg in het voorjaar al aangegeven dat onze barbecue echt aan vervanging toe is. Verder kun je hem een plezier doen met alles wat met de tuin te maken heeft.

Met al deze gegevens ging ik eerst maar eens aan de slag.

Een automatische tuin-bewatering

De titel bevatte de vraag: ‘Liever lui dan moe?’ Ik ga hier niet op in, maar het leek me een geschikt cadeau 😉
Deze is helemaal ideaal want je kunt hem op afstand bedienen en dan bedoel ik niet vanaf de bank. Maar via een app voor als je op vakantie bent.

Tuinbewatering

 

Een verzorgingkit voor de man

Een baard en snor heeft hij en is er ook altijd mee bezig om het netjes en verzorgd te houden. De verpakking in het metalen doosje sprak mij wel aan en maakt het een origineel cadeau.

Vaderdag cadeau

 

De barbecue

Daar is ‘ie dan, de barbecue. En het merk zal hem zeker aanspreken, hij is een fan van Weber. En de klassieke uitvoering in deze kleur bevalt mij wel 😉 Ik moet er tenslotte ook tegenaan kijken.

Vaderdag cadeau inspiratie

Kruidenpotjes op een blad

Misschien ligt het al voor de hand, maar dit is wel een cadeau wat ik zelf ook heel erg zou waarderen 😉 Onze kruiden staan nu in moestuinbakken, maar in deze potten kunnen ze in het najaar zo de vensterbank in. Ik vond het wel een slim idee.

 

Vaderdag cadeau inspiratie

 

Vuurkorf

We vinden het beide heel gezellig om een vuurtje te stoken op lange zomeravonden. En dit is gewoon een gouden vondst, want dit zijn twee vliegen in 1 klap. De vuurkorf is ook te gebruiken als barbecue!

Vaderdag cadeau inspiratie

 

Tuinbankje voor planten

Dit zou echt prachtig staan in onze tuin! Het is mijn favoriet. Maar helaas is een Vaderdag cadeau niet voor mij…

Vaderdag cadeau inspiratie

 

Het horloge

En ja, hij heeft er al vijf, maar met een zesde zou hij absoluut geen problemen hebben. 😉 Dus ik heb er toch maar een leuke toegevoegd aan het inspiratie lijstje.

Vaderdag cadeau inspiratie

 

Het is nu aan de kinderen, zij mogen uiteindelijk kiezen.

Heb jij het Vaderdag cadeau al gekocht, met of zonder je kinderen? En wat is het geworden?

 

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?