Categorie: Sinterklaas

Black Friday is een fenomeen dat vanuit Amerika is komen overwaaien naar Nederland en waar online winkeliers gretig gebruik van maken. Tijdens Black Friday kunnen klanten profiteren van zeer scherpe aanbiedingen en kortingen. Het is dan online één grote, tijdelijke outlet. En daar moet je van profiteren, zeker met de cadeau-rijke periode in het vooruitzicht. En precies vandaag, 25 november 2016, is het Black Friday!

 

Black Friday is 1 groot kortingsparadijs | Sla je slag!

Webshops veranderen in 1 groot kortingsparadijs

Speelgoed-,

Read More »

“Komt er nog eens zo’n bloghop met van die mooie prijzen?” Na de bloghop van de Mamablogger Dag kreeg ik regelmatig dit soort vragen. Het antwoord is nu: “Ja!” want vandaag is het weer zover: De Sinterklaashop!
Samen met 39 andere bloggers hebben we weer zo’n supergave bloghop georganiseerd. Op elk blog maak je kans op een leuk Sinterklaascadeau, voor jezelf of voor je kind. En dat maar liefs 40 keer, dus hop ze!

Read More »

Dit e-boek is voor de allerkleinsten om ze voor te bereiden en bezig te houden in de komende spannende tijd. Voor hun is dit de spannendste tijd van het jaar. Nu het ‘s avonds al vroeg licht wordt (de klok wordt binnenkort alweer een uur terug gezet) en het ‘s morgens nog lang donker is. Met de wetenschap dat Sinterklaas in aantocht is met al zijn mooie cadeautjes. En de spanning wanneer Sint nu eindelijk wat in hun schoentjes doet of daadwerkelijk een bezoek brengt.

Read More »