Categorie: Sinterklaas

De gezelligste maand van het jaar is alweer aangebroken. Bijna de helft van de Nederlanders is al aan het shoppen geweest voor de eerste cadeau-inkopen. Maar wie is nou eigenlijk populairder; de Kerstman of Sinterklaas? ICS maakte de balans op en onderzocht het koopgedrag van de Nederlanders voor de decemberfeesten. En wat blijkt? Kerst neemt steeds meer het stokje over van Sinterklaas als hét moment om cadeaus te geven. Het grootste deel van de ouders geeft hun kinderen cadeaus met kerst en een opvallend kleinere groep doet dit tijdens Sinterklaas.

Read More »

Dit jaar was de categorie ‘speelgoed’ op een bepaald moment de snelste stijger op het gebied van online bestedingen. Ten opzichte van dezelfde periode een jaar geleden werd er online 63% meer uitgegeven. Je zou verwachten dat het over de periode tijdens Sinterklaas en kerst gaat, maar niets is minder waar. Het is gemeten over het tweede kwartaal.

 

Bron: Nederlandse Thuiswinkel Organisatie

 

Er wordt door ouders dus steeds vaker speelgoed online besteld.

Read More »

Aanstaande zaterdag is het weer zover; de Goedheiligman stapt in zijn boot vanaf het zonnige Spanje om in Nederland de kinderen tijdens Pakjesavond te bezoeken. Maar ook van te voren komt hij af en toe voorbij om ze midden in de nacht de schoenen te vullen. Deze zogenaamde schoencadeautjes moeten wel een aardigheidje blijven.

Een boek als schoencadeau

Eind 2016 maakte ik een december doeboek als schoencadeau. Een e-boek waarin knutsels,

Read More »

Sjoukje bedacht afgelopen jaar een super actie; vlak voor kerst vorig jaar wilde ze mensen blij maken. Mensen met minder middelen en minder kansen. Bovendien is het weggeven van een cadeau soms leuker dan er eentje krijgen (vind ik). Er zijn een hele hoop mensen die er ook zo over denken, maar niet weten voor wie ze die gulle gever moeten gaan uithangen. Daar heeft Sjoukje iets op gevonden.

Ze koppelde mensen aan elkaar;

Read More »

Black Friday is een fenomeen dat vanuit Amerika is komen overwaaien naar Nederland en waar online winkeliers gretig gebruik van maken. Tijdens Black Friday kunnen klanten profiteren van zeer scherpe aanbiedingen en kortingen. Het is dan online één grote, tijdelijke outlet. En daar moet je van profiteren, zeker met de cadeau-rijke periode in het vooruitzicht. En precies vandaag, 25 november 2016, is het Black Friday!

 

Black Friday is 1 groot kortingsparadijs | Sla je slag!

Webshops veranderen in 1 groot kortingsparadijs

Speelgoed-,

Read More »

“Komt er nog eens zo’n bloghop met van die mooie prijzen?” Na de bloghop van de Mamablogger Dag kreeg ik regelmatig dit soort vragen. Het antwoord is nu: “Ja!” want vandaag is het weer zover: De Sinterklaashop!
Samen met 39 andere bloggers hebben we weer zo’n supergave bloghop georganiseerd. Op elk blog maak je kans op een leuk Sinterklaascadeau, voor jezelf of voor je kind. En dat maar liefs 40 keer, dus hop ze!

Read More »

Dit e-boek is voor de allerkleinsten om ze voor te bereiden en bezig te houden in de komende spannende tijd. Voor hun is dit de spannendste tijd van het jaar. Nu het ‘s avonds al vroeg licht wordt (de klok wordt binnenkort alweer een uur terug gezet) en het ‘s morgens nog lang donker is. Met de wetenschap dat Sinterklaas in aantocht is met al zijn mooie cadeautjes. En de spanning wanneer Sint nu eindelijk wat in hun schoentjes doet of daadwerkelijk een bezoek brengt.

Read More »